Wie is Qlicx?

Sinds 2008 is Milou Vaartjes werkzaam als zelfstandig ondernemer onder de naam Qlicx. Gedurende 17 jaar heeft zij werkervaring opgedaan op het gebied van instroom en doorstroom van medewerkers in verschillende rollen en organisaties.

Qlicx staat voor chemie; de energie die vrijkomt door verschillende elementen samen te voegen die elkaar aanvullen en versterken. Mijn kracht als job matchmaker ligt in het verbinden van mensen en organisaties, maar ook als HR-architect en gesprekspartner voor ondernemers. Sinds een aantal jaar woon ik in Duitsland en heb ik mijn werkgebied uitgebreid naar het Nachbarland. Door krachten uit beide culturen te bundelen wil ik een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de grensoverschrijdende arbeidsmarkt.

Naast het ondernemerschap ben ik actief lid bij JCI WJ Noabers. JCI is een internationale netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar die zich persoonlijk willen ontwikkelen en een bijdrage willen leveren aan de maatschappij. JCI WJ Noabers is een Kamer waar Nederlandse en Duitse leden samenwerken aan de ontwikkeling van de grensregio. Eèn van de JCI projecten die ik een warm hart toedraag is het JCI 1000kansen project. Met dit project helpt JCI de jongere werkzoekenden bij het verbeteren van de positie op de arbeidsmarkt.


Waarom
Beweging begint met bewustwording!

Hoe
Ik ben een toegankelijke gesprekspartner voor alle niveau´s en gericht op verbeteringen aanbrengen met de middelen die voorhanden zijn. Vanaf de werkvloer, pragmatisch en doelgericht beweging creëren en behoeftes invullen.

Wat
Qlicx brengt talentvolle mensen en bevlogen ondernemers samen zodat zij de uitdaging aan kunnen gaan. Ieder mens heeft talenten en moet de ruimte krijgen om deze te ontdekken en ontwikkelen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.